Fitshape havi előfizetés

5 990 Ft/hó

 A regisztráció menete

1. Írd be regisztrálni kívánt e-mail címet.

2. Add meg a számlázási adatokat.

3. Írd be a bankkártya adatokat.

Bármikor lemondható

Ha bármikor úgy döntenétek, hogy lemondjátok a tagságot, akkor írj nekem a [email protected] címre tagság lemondása címszóval. Az e-mailben kérlek tüntesd fel a beregisztrált e-mail címet, mert ez alapján tudom törölni a tagságot.

Belépés a FitShape felületére

Regisztrációt követően a rendszer elküldi Nektek a jelszót, amivel be tudtok lépni a FitShape felületére.

Ha nem kaptok 10 percen belül e-mailt, nézzétek meg a Promóciók és a Spam levelek között is. Ha ott sincs, akkor írjatok a [email protected] e-mail címre és segítek a megoldásban.

Ha gmail-t használtok, akkor annak érdekében, hogy megkapjátok tőlem a további tájékoztatókat, hasznos információkat, helyezzétek át a regisztrációs levelet a bejövő üzenetek mappába vagy jelöljétek meg fontosként.

Miért 100%-ig biztonságos a bankkártyás fizetés?

Megbízható weboldal

Az oldal rendelkezik SSL tanusítvánnyal, ezt a böngésződ URL sávjában a HTTPS jelöli. Az SSL protokoll felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. E technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

Stripe által biztosított

A bankkártyás fizetés a Stripe nemzetközi szinten biztonságos rendszerén keresztül történik. A fitshapezsuzsi.hu weboldal üzemeltetője nem tárolhatja, és nem is láthatja a bankkártya adataidat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért terhelhetjük a kártyádat.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.

Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Stripe által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával hozzájárulsz, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (fitshapezsuzsi.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása és a Te tranzakciónkénti hozzájárulásod nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Fontos(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a Stripe nem fér hozzá. A Kereskedő által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Stripe) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt. 

Kérdésed van?

Írj nekem a [email protected] címen és szívesen segítek.🙂

 

Fiók információ

Segíthetünk? Írj egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak

Tovább

Számlázási adatok

Tovább

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail:

Telefonszám:

Számlázási név:

Cég esetén adószám (2020. július 1-től kötelező!):

Irányítószám:

Város:

Utca, házszám:

Fizetés
Fizetés
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Új
PayPal

Fizetési adatait egy biztonságos szerveren tároljuk a jövőbeni vásárlásokhoz
Tovább

Befejezés